2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Wittner Mária: Az árulók csak megvetést érdemelnek

Az árulók megérdemlik, hogy az egész ország megvesse őket - mondta Wittner Mária Budapesten, a Civil Összefogás Fórum által szervezett 56-os megemlékezésen. Az egykori forradalmár az eseményen úgy fogalmazott: aki nem ismeri saját történelmét, az nem képes megvédeni hazáját az idegenektől és az árulóktól.

  • Wittner Mária: Az árulók csak megvetést érdemelnek

Talán azért is mentünk a barikádra, hogy szabadságot harcoljunk ki. Ami ugye a legnagyobb hadsereggel szembe nem ment, mert az árulássokkal szembe. Mert árulók mindig vannak. Akkor is voltak és most is vannak. Csak most akkor keletre árulták a hazánkat, most nyugatra árulják a hazánkat, és ezt kellene már befejezni. Egyszer be kellene fejezni. Mert az árulók csak megvetést érdemelnek, semmi mást. Csak megvetést. Egy egész nemzetnek a megvetését.

- mondta Wittner Mária, 1956-os szabadságharcos.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!