2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Wittner Mária: Az árulók csak megvetést érdemelnek

Az árulók megérdemlik, hogy az egész ország megvesse őket - mondta Wittner Mária Budapesten, a Civil Összefogás Fórum által szervezett 56-os megemlékezésen. Az egykori forradalmár az eseményen úgy fogalmazott: aki nem ismeri saját történelmét, az nem képes megvédeni hazáját az idegenektől és az árulóktól.

  • Wittner Mária: Az árulók csak megvetést érdemelnek

Talán azért is mentünk a barikádra, hogy szabadságot harcoljunk ki. Ami ugye a legnagyobb hadsereggel szembe nem ment, mert az árulássokkal szembe. Mert árulók mindig vannak. Akkor is voltak és most is vannak. Csak most akkor keletre árulták a hazánkat, most nyugatra árulják a hazánkat, és ezt kellene már befejezni. Egyszer be kellene fejezni. Mert az árulók csak megvetést érdemelnek, semmi mást. Csak megvetést. Egy egész nemzetnek a megvetését.

- mondta Wittner Mária, 1956-os szabadságharcos.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!