2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Wintermantel: Karácsony Gergely semmi mást nem csinál, csak siránkozik

A baloldallal az a baj, hogy előbb-utóbb mindig kifogy a mások pénzéből. Ezzel a Margaret Thatcher-idézettel reagált a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a főpolgármester bejelentésére. Wintermantel Zsolt a Napi aktuálisban emlékeztetett, hogy Demszky Gábor regnálása után is nagyon komolyan kellett konszolidálni a Fővárosi Önkormányzatot az Orbán-kormánynak.

  • Wintermantel: Karácsony Gergely semmi mást nem csinál, csak siránkozik

– Most megint eljutottunk oda, hogy három és fél év után azzal a helyzettel áll elő Karácsony Gergely, hogy a város működésképtelen lesz. Ez egész egyszerűen nonszensz, hisz azért Budapest nem a Holdon van, nem egy külön entitás itt, Magyarországon. Minden települési önkormányzatnak nehézséget okozott a Covid, minden önkormányzatnak nehézséget okoz a háborús helyzet, az Európai Unió elhibázott válasza, a szankciós politika, az elszabaduló energiaárak. Azok a polgármesterek, akik tettre készek, alkalmasak a feladataik elvégzésére, tudják működtetni az önkormányzataikat, Karácsony Gergely pedig semmi mást nem csinál, csak siránkozik – értékelte a kialakult helyzetet a fővárosi Fidesz frakcióvezetője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában és Izraelben - Newsweek: Az Egyesült Államok kockáztatja, hogy egy harmadik háborúba is bevonják + videó

Háború Ukrajnában és Izraelben - Newsweek: Az Egyesült Államok kockáztatja, hogy egy harmadik háborúba is bevonják + videó

Venezuela magának követel, egy, a szomszédos Guyanához tartozó, olajban gazdag területet. Az amerikai hadsereg készenlétben áll, hogy beavatkozzon. Küszöbön áll egy újabb háború? Ezúttal Dél-Amerikában?Kis-Benedek József, biztonságpolitikai szakértő és Toldi Ottó, a Klímapolitikai intézet kutatásvezetője voltak a vendégeink. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!