2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Wieszt-ügy: eltűnt a megdönthetetlen bizonyíték

Eltűnt a Wieszt-per bűnjele: az ügyészség nem találja a korrupcióval vádolt szocialista politikust leleplező videó eredeti adathordozóját.

A Magyar Nemzet úgy tudja: a bíróságnak leadott CD tönkrement, azt a hétfői tárgyaláson sem tudták már használni. Wieszt János az újbudai vagyongazdálkodási bizottság volt szocialista elnöke a felvételen több mint 2 millió forint kenőpénzt vett át egy papírzacskóban egy vállalkozótól. A férfi azt állította: azért kellett lefizetnie a politikust, hogy megvehesse a cégének otthont adó üzlethelyiséget az újbudai önkormányzattól. A bíróság 8 napot adott az ügyészségnek, hogy megtalálja az eredeti felvételt. Wieszt egyébként korábban azzal védekezett, hogy csak kölcsönkapta az összeget.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!