2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Csörte 20:20

Belföld

Vonatpótló hajó közlekedik Nagymaros és Zebegény között

Kerékpárokat is szállítanak a MAHART vonatpótló hajójáratai Nagymaros és Zebegény között. A vízi úton a hajótársaság a vonatok indulási és érkezési idejéhez igazította a menetrendet, hogy a turisták is el tudjanak jutni a Dunakanyarba. A múlt hét végi esőzések miatt megcsúszott a hegyoldal Nagymaros és Zebegény között, így előre láthatólag két héten át zárva marad a 12-es főút, és a vasúti pálya is ezen a szakaszon.

  • Vonatpótló hajó közlekedik Nagymaros és Zebegény között

Folyamatosan dolgoznak a Szob-Nagymaros közti vasúti pálya helyreállításán, de várhatóan több hónapon keresztül szünetel majd a vasúti forgalom ezen a szakaszon. A pályát több helyen újra kell építeni, van ahol az alapoktól. A 12-es főúton azonban két héten belül megindulhat a forgalom.

A MAHART ingyenes hajójáratokat indított a Dunakanyarban Nagymaros és Zebegény között, hogy a tömegközlekedést segítse. A vonatpótló buszoknak ugyanis csaknem egy órás kerülőt kell tenni Nagymaros és Szob között. A hajótársaság az elmúlt három hónapban több fejlesztést is elvégzett, így most jobb körülmények várják az utasokat.

Az ingyenes hajójáratok mindaddig üzemelnek Nagymaros és Zebegény között, amíg a 12-es főúton meg nem indul a közúti forgalom.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!