2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Vona: Egy küzdelemben vannak lemorzsolódások

A nehéz időszakkal és a nagy ellenerővel indokolja Vona Gábor, a Jobbik elnöke Rozgonyi Ernő és Bödecs Barna távozását. Mindkét képviselő a héten jelentette be, hogy elhagyja a Jobbik-frakciót.

A 2010-ben még 47 fős frakciónak jelenleg 44 mandátuma van, Pősze Lajos, Endrésik Zsolt és Lenhardt Balázs már korábban távozott a radikális párttól. Vona Gábor elnök nem tart pártszakadástól, mint mondta: egy küzdelemben vannak lemorzsolódások, de a helyükre érkező emberek újult erővel veszik fel majd a harcot.

– Egyszerűen arról van szó, hogy a Jobbik, ahogy a mai közleményemben is írtam, jár egy utat, a 2010-es választási programjára, illetve a 2003-as alapító nyilatkozatára építve, és erről az útról nem fog letérni sem extrém, sem pedig megalkuvó irányba, ugyanezen az úton kívánunk tovább járni. Úgy gondoljuk, hogy ez jó út, és bízom benne, hogy a magyar társadalomnak a támogatottságát is meg fogja találni. Ebben a küzdelemben vannak olyanok, akik elfáradnak, mint itt az elmúlt napokban, és vannak olyanok, akik elárulják ezt vagy elhagyják, ez meg egy másik eset – jelentette ki Vona Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!