2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Volt jobbikosok bírálják Bíró jelöltségét

Volt jobbikosok bírálják az antiszemita megjegyzéseiről elhíresült Bíró László jelöltségét - erről ír a Magyar Nemzet. A Jobbik korábbi elnöke, Sneider Tamás a napilap azt mondta: nem tartja különösebb meglepetésnek Bíró elindítását az előválasztáson, mert a jelölt a borsodi körzetben – ahogyan az egykori pártelnök fogalmazott – a Jobbik erős embere. Hozzátette: Bírót hiába ítélnék el jogerősen költségvetési csalás miatt, az ilyen ügyek évekre elhúzódhatnak, így vádemelés esetén sem léptetné őt vissza a szivárványkoalíció.

  • Volt jobbikosok bírálják Bíró jelöltségét

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Tart a közel-keleti háborús konfliktus eszkalációjától?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!