2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

Volner: Sok devizahiteles számára jelent megoldást

Nagyon sok ember számára jelent majd megoldást az a törvényjavaslat, amelyet Semjén Zsolt nyújtott be az Országgyűlésnek a devizahitelesek helyzetének javítása érdekében – mondta Volner János. A Mi Hazánk Mozgalom képviselője hozzátette: ők teljes mértékben támogatják a kezdeményezést, korábban nekik is volt hasonló javaslatuk. A törvényjavaslat szerint, a bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaiknak.

„Jellemző a fogadtatására az érintettek körében, hogy nekem is egy volt jobbikos tagtársam a családjával együtt ezt az egészet úgy élte meg, hogy aludni nem tudtak az izgalomtól, amikor elolvasták ennek a törvényjavaslatnak a szövegét, tehát egy olyan lépést jelent, ami konkrétan a kilakoltatás által fenyegetett családok megoldására gyógyírt jelent” – mondta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!