2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Esős vasárnap 13:05

Belföld

Volner János: Politikai átverést követett el a Jobbik

Politikai átverés a Jobbik erősödését mutató kutatás - a Volner Párt elnöke szerint. A Volner párt elnöke rámutatott: a Civitas Intézet egy Jobbikhoz közeli cég, a kutatásaikat sok esetben a párt pénzéből finanszírozzák. Emlékeztetett: a szervezet az EP-választáson 14 százalékra mérte a Jobbikot az elért hat százalékkal szemben. Volner János szerint a cél az, hogy a Jobbik minél kedvezőbb pozícióban legyen az ellenzéki osztozkodásnál.

  • Volner János: Politikai átverést követett el a Jobbik

"Bizonyos közvélemény-kutatóknál föl lehet fedezni azt, hogy melyik párt érdekeit képviseli és hova tartozik, azonban olyan nagyon régóta nem fordult elő, hogy ekkora átverésre sor kerülne. A jobbik pénzéből fizetett közvélemény-kutató, amely a Jobbiknak is dolgozott már a 2018-as választásokon, a Jobbikot mutatja a legerősebb ellenzéki pártnak és így próbálják a magyar embereket becsapni."

- mondta a Volner Párt elnöke, Volner János.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!