2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Volner János: Jakab Péter úgy leégett, hogy sokan a fejét követelik a Jobbikban

Jakab Péter annyira leégett az előválasztáson, hogy sokan a fejét követelik a Jobbikban - jelentette ki a pártból már korábban kilépett Volner János. Jakab Péter csak az utolsó előtti helyet szerezte meg az első fordulóban, így kiesett a versenyből. Volner szerint emiatt palotaforradalom tört ki a pártban. Sneider Tamás, a Jobbik korábbi elnöke pedig azt mondta: a lufi újból, és ezúttal végérvényesen kipukkant. Egy másik korábbi Jobbik elnök, Vona Gábor a DK-val való összefogásban látja a vereség okát.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bíró Attila: Elődöntőt nyerni is meg kellett tanulni

Bíró Attila szövetségi kapitány és Keszthelyi-Nagy Rita szerint is szintet lépett a magyar női vízilabda-válogatott, amely a hollandok legyőzésével bejutott a hazai rendezésű világbajnokság döntőjébe, ahol a legutóbbi három vb-n és olimpián győztes amerikaiakkal találkozik majd.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!