2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Volner János: Jakab Péter úgy leégett, hogy sokan a fejét követelik a Jobbikban

Jakab Péter annyira leégett az előválasztáson, hogy sokan a fejét követelik a Jobbikban - jelentette ki a pártból már korábban kilépett Volner János. Jakab Péter csak az utolsó előtti helyet szerezte meg az első fordulóban, így kiesett a versenyből. Volner szerint emiatt palotaforradalom tört ki a pártban. Sneider Tamás, a Jobbik korábbi elnöke pedig azt mondta: a lufi újból, és ezúttal végérvényesen kipukkant. Egy másik korábbi Jobbik elnök, Vona Gábor a DK-val való összefogásban látja a vereség okát.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nem minden sofőr tartotta a száraz novembert

Hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Budapesten, de fogtak el embercsempészt és két körözött személyt is – írja a Police.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!