2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Volner János: Az elvtelenség koalíciója megérdemelt vereséget szenvedett

Az elvtelenség koalíciója megérdemelt vereséget szenvedett - így értékelte a balliberális oldal vasárnapi vereségét a volt jobbikos-, azóta saját pártot alapított Volner János. A politikus szerint az eredetileg nemzeti pártként induló Jobbik teljes fordulatot hajtott végre és átállt a baloldalra, ahol alkut kötött Gyurcsány Ferenccel. Szerinte a választók ezt az elvtelenséget büntették meg vasárnap.

  • Volner János: Az elvtelenség koalíciója megérdemelt vereséget szenvedett

"Az elvileg antiszemitizmus ellen küzdő baloldal elbukott ezen a küzdelmen erkölcsileg és politikailag egyaránt, hiszen egy olyan jelölt mögé állt be, aki nyíltak zsidógyűlölő nézeteket hangoztatott még a közelmúltban is. Az elvtelenség vereséget szenvedett. nagyon fontos, hogy a politikusok elvhűek legyenek és minden esetben Magyarország érdekében, szélsőségektől mentesen politizáljanak!"

- mondta Volner János, Volner Párt elnöke.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!