2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Volner János: Az elvtelenség koalíciója megérdemelt vereséget szenvedett

Az elvtelenség koalíciója megérdemelt vereséget szenvedett - így értékelte a balliberális oldal vasárnapi vereségét a volt jobbikos-, azóta saját pártot alapított Volner János. A politikus szerint az eredetileg nemzeti pártként induló Jobbik teljes fordulatot hajtott végre és átállt a baloldalra, ahol alkut kötött Gyurcsány Ferenccel. Szerinte a választók ezt az elvtelenséget büntették meg vasárnap.

  • Volner János: Az elvtelenség koalíciója megérdemelt vereséget szenvedett

"Az elvileg antiszemitizmus ellen küzdő baloldal elbukott ezen a küzdelmen erkölcsileg és politikailag egyaránt, hiszen egy olyan jelölt mögé állt be, aki nyíltak zsidógyűlölő nézeteket hangoztatott még a közelmúltban is. Az elvtelenség vereséget szenvedett. nagyon fontos, hogy a politikusok elvhűek legyenek és minden esetben Magyarország érdekében, szélsőségektől mentesen politizáljanak!"

- mondta Volner János, Volner Párt elnöke.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!