2020. június 3.,
szerda, Klotild napja

Volner János: A Jobbiknak terhessé vált Hegedűs Lórántné személye

Hír TV

2019. február 26., kedd 20:48, frissítve: kedd 20:51

Volner János szerint Hegedűs Lórántné azért lépett ki a Jobbikból, mert a párt nem akart egy újabb botrányos képviselőt. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa az ECHO TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: meggyőződésem, hogy kompenzációként fel fognak neki ajánlani egy jól fizető állást a pártalapítványnál.

Újabb húzónév hagyta ott a Jobbikot, kilépett Hegedűs Lórántné azért, mert a posztkommunistákkal vállal közösséget a párt. Gyöngyösi Márton viszont hétfőn azt magyarázta: a párt múltja – tehát Hegedűsné politikai hagyatékát is beleértve – valójában csak egy politikai termék volt.

Volner János úgy fogalmazott, számított rá, hogy Hegedűs Lórántné önként fog kilépni a Jobbikból. „Meggyőződésem, hogy Sneider Tamásék azért döntöttek így, mert nem akartak egy újabb botrányos képviselőt. Nem akarták, hogy újabb és újabb felvételekkel tudják tematizálni a közbeszédet” – vélekedett Volner János, aki szerint ez áll a lemondás hátterében.

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa biztos abban is, hogy Hegedűs Lórántné vissza fogja adni parlamenti mandátumát. Kompenzációként fel fognak neki ajánlani egy jól fizető állást a pártalapítványnál, az őt ért anyagi hátrányokért.

Gyöngyösi Mártonról azt mondta: gátlástalan gazemberség, amit tanúsít. Ismerem a politikai pályafutását, meggyőződésem, hogy amikor a zsidó származású képviselők listázásáról beszélt, azok őszinte mondatok voltak. Most színészkedik, most játssza meg magát, mert szükségük van a baloldali szavazókra – magyarázta.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

(Forrás: ECHO TV)

 

x
Rendkívüli hír