2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Vizsgálóbizottságot alakít a főváros a korrupciógyanús ügyek kivizsgálására

Vizsgálóbizottságot állít fel a Fővárosi Közgyűlés az elmúlt évek korrupciógyanús ügyei kivizsgálására. Ezt Kerpel-Fronius Gábor jelentette be. A momentumos főpolgármester-helyettes azt mondta: a testületet a szintén momentumos Havasi Gábor, Budapest egészségügyi tanácsnoka vezeti majd. A testületbe tagokat delegál az MSZP, a DK, a Párbeszéd, a Momentum és a Fidesz is. Vizsgálják - többek között - az állatkerti Biodóm építését, a parkolási rendszer elmúlt 15 éves működését, a 3-as metró felújítását és a Demszky-korszak beruházásait is.

  • Vizsgálóbizottságot alakít a főváros a korrupciógyanús ügyek kivizsgálására

 

A fővárosi koronavírus-tesztek beszerzését nem vizsgálja a főváros

A koronavírus-tesztek beszerzését azonban nem vizsgálja a fővárosi korrupciógyanús ügyeket vizsgáló bizottság - ezt a testület elnöke mondta a Hír TV kérdésére. Korábban beszámoltunk arról, hogy a főváros kétszer annyiért, 15 ezer forintért vásárolt teszteket, miközben voltak olyan önkormányzatok, akik csaknem hatezer forintért vették meg ezt. A bizottság elnöke azt mondta: szerintük nem vásároltak drágán teszteket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek, az ország szuverenitásának védelme kiemelt jelentőségű - mondta Varga Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője a szuverenitásvédelemmel összefüggő törvényjavaslatok együttes általános vitájában kedden az Országgyűlésben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!