2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Az Energol és a titkosszolgálat viszonyát is vizsgálhatják

Vizsgálhatja a Laborc–Portik-találkozókat elemző parlamenti albizottság, hogy lehetett-e szerepe a Nemzetbiztonsági Hivatalnak az Energol Rt. megalapításában és működtetésében – írja a Magyar Nemzet.

A lap értesülései szerint az esetleges kapcsolatra utalhat, hogy a „Guriga” tábornokként ismert Kerekes Istvánt röviddel azelőtt bocsátották el a testülettől, mielőtt Portik cégének egyik alapítója lett. A ténymegállapító bizottság titkosszolgálati érdekekre hivatkozva nem nevezi meg, hogy a polgári elhárítás milyen beosztású alkalmazottakat hallgat meg, de az ismert, hogy rövidesen az elemző- és az operatív állomány tagjait is meghívják a soron következő testületi meghallgatásokra.

A találkozók leirata alapján a volt főigazgató Laborc és Portik 2008-ban abban állapodott meg, hogy az Energol vezére az MSZP hatalmon maradása érdekében gyűjtsön vagy kreáljon leleplező információkat a Fideszről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Pedagógusnap alkalmából mindegyikük megérdemli a köszöntést, vagy csak az, aki hivatásként tekint rá?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!