2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Belföld

Vízbe fulladt egy horgász és a kisfia

Vízbe fulladt egy horgász és 6 éves kisfia a Kiskunlacháza és Dömsöd közötti övcsatornánál.

Az 51 éves apa a Kiskunlacháza és Dömsöd közötti övcsatornában horgászott fiával, majd nyomuk veszett, a férfi holttestét kora reggel találták meg. A távirati iroda úgy tudja, hogy az apa hátán a fiával át akart úszni a túlpartra, de mindketten megfulladtak. „Kiskunlacháza és Dömsöd között az úgynevezett övcsatornában, amiről tudni kell, hogy nyolc-tíz méter széles és kettő és fél, három méter mélységű, tegnap este ismeretlen okokból egy személy a kisfiával elmerült a vízben. Ma hajnalban megtalálták a férfit, a helyszínen tartózkodó orvosi ügyelet megállapította, hogy a férfi elhunyt. Mivel ilyen mélységű a víz, és elég hínáros terület, ezért további kutatást folytattak csónakon, illetve a parton. A fővárosi búvárszolgálat segítségét kérték, és a férfi megtalálásához képest négy méterrel arrébb, a hínáros területen megtalálták a kisfiút is. Sajnos az ő életét sem sikerült már megmenteni, ő is elhunyt” – tájékoztatta a Hír Televíziót Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint egy férfi a kft.-jén keresztül szolgáltatások nyújtására és eszközbeszerzésekre fiktív szerződéseket kötött a III. kerületi önkormányzattal, illetve az egyik gyanúsított-társa által kijelölt két gazdasági társasággal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!