2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Vitézy Dávid: A plakátrongálás méltatlan Budapest főpolgármesteréhez

Reagált Vitézy Dávid a jelenlegi főpolgármester ma reggeli plakátrongálására. Karácsony Gergely kihívója a közösségi oldalán felszólította a baloldal főpolgármesterét, hogy kérjen bocsánatot.

  • Vitézy Dávid: A plakátrongálás méltatlan Budapest főpolgármesteréhez

A főpolgármester ma büszkén posztolta ki a saját Facebook-oldalára, hogy választási csalást követ el

– hívta fel a figyelmet Vitézy Dávid arra a reggeli esetre – amiről a Magyar Nemzet is beszámolt –, hogy Karácsony Gergely megrongálta kihívójának plakátját.

– Ezzel egyidejűleg ma ellepték a fővárost olyan impresszum nélküli plakátok, melyek vele kapcsolatban hazugságokat terjesztenek – jelezte az LMP főpolgármester-jelöltje. – Nem nehéz kitalálni, hogy ki a forrás: Karácsony Gergely és a Demokratikus Koalíció – fogalmazott, majd hozzátette: ezt bizonyítani is tudják.

Vitézy Dávid ezért bejelentést tett a választási bizottságnál, és büntetőfeljelentést is tett.

Forrás: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!