2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Viszály az MSZP-ben

Tisztogatásba kezdett az MSZP. A párt etikai bizottsága online szavazáson függesztette fel a csepeli elnökségi tagját és Pest megyei elnökét. Mindez abból a belső dokumentumból derül ki, amely a Hír TV birtokába jutott.

  • Viszály az MSZP-ben

Dobák Istvánt azért akarja a szocialisták elnöksége kizárni a pártból, mert a politikus leleplező-bejegyzést tett közzé az MSZP alkalmatlanságáról.

Pénteken hozta nyilvánosságra a Magyar Nemzet az MSZP belső levelét melyből kiderül, hogy a párt Országos elnöksége arról döntött, hogy felfüggeszti Dobák István csepeli elnökségi tagjának és Fekete Zoltán Pest megyei elnök párttagságát, valamint feloszlatják és megpróbálják újjászervezni marcali helyi szervezetüket.

A Hír TV birtokába került újabb dokumentumból az is kiderül, hogy a döntéseket érdemi vita nélkül az elnökség ajánlása alapján online szavazás keretében hozta meg a párt vezetősége és az etikai biztosság.

Szerettük volna megkérdezni a döntésekről a párt országgyűlési képviselőjét, de Kunhalmi Ágnes nem kívánt nyilatkozni. Az ügyben hívtuk a szocialisták budapesti elnökét, aki a dokumentumok szerint személyesen továbbította a javaslatokat az etikai bizottsághoz, de Molnár Zsolt véleménye szerint, neki nincs érdemi köze a történtekhez.

Információink szerint az MSZP vezetése közben háttértárgyalásokat folytat Gyurcsány Ferencékkel annak érdekébe, hogy vezető politikusaik befutó helyekre kerülhessenek a 2022-es választásokon egy esetleges közös listán. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a szocialista párton belüli harc hozzájárult ahhoz, hogy történelmi mélypontra jutott az MSZP népszerűsége.

A legfrissebb közvélemény kutatások szerint az MSZP jelenleg nem érné el a parlamentbe jutáshoz szükséges 5%-os küszöböt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!