2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Visszalépésre szólította fel Hajnal Miklóst a Fidelitas

A képviselőjelöltségtől való visszalépésre szólította fel Hajnal Miklóst a Fidelitas. A szervezet elnöke emlékeztetett: a XII. kerület momentumos képviselőjelöltje többször közgazdászként hivatkozott saját magára, azonban később be kellett ismernie, hogy nincsen diplomája, tanulmányait ugyanis félbeszakította. Illés Boglárka arra szólította fel Hajnal Miklóst, hogy vállalja a tetteiért a következményeket, hiszen ha hazudott, akkor nem kérheti a választásokon az emberek bizalmát.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Putyin: Az orosz gazdaság állja a szankciókat

Oroszország gazdasága nagyon tisztességesen állja a szankciós csapást, minden nehézség ellenére - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn Szocsiban fogadta fehérorosz hivatali partnerét, Alekszandr Lukasenkát.

Napirend előtti felszólalások

Ha lenne a komolytalanságnak zászlaja, az valahol a Jobbik frakció felett lengedezne. Így reagált Jakab Péter parlamenti felszólalására a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!