2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Visszafizeti a regisztrációs díjakat a Nemzetközi Oltóközpont

  • Visszafizeti a regisztrációs díjakat a Nemzetközi Oltóközpont

Megszünteti az előregisztrációt a koronavírus elleni oltásra a Nemzetközi Oltóközpont. A cég eddig 5000 forintos regisztrációs díjat is szedett. Most ezt az összeget visszakapja, aki már befizette.

A magán-oltóközpont a változó jogi környezetre hivatkozott, és azt ígérte, bár visszautalják az összegeket.

A listát viszont megtartják és ha vakcinához jutnak, akkor a jelenlegi sorrendben fogják értesíteni a pácienseket.

A múlt héten a Fővárosi Kormányhivatal fogyasztóvédelmi főosztálya jelentette be, hogy eljárást indít és azt vizsgálja, hogy a cég tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat-e azzal, hogy pénzért előjegyzést vesz fel.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!