2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Belföld

Villanyoszloppal fotóztatta magát az egri alpolgármester

  • Villanyoszloppal fotóztatta magát az egri alpolgármester

Villanyoszloppal fotózkodott Eger szocialista alpolgármestere. Farkas Attila azután készítette el a képet, hogy a Fidesz jelzésére az elektromos művek pótolta a szerelőablak hiányzó fedlapját. A kormánypárt szerint a lakosság elviseli ha minden apró javítás mellett pózol egyet az alpolgármester, ha így legalább haladnának valamivel a városban.

Életveszélyes villanyoszlopot fotózott egy egri lakos a napokban. A közösségi oldalra feltöltött képen az látszik, hogy a szerelőnyílás ajtaja hiányzik, a vezetékek pedig szabadon vannak. A bejegyzés szerint több mint egy éve így néz ki az Olasz utcai villanyoszlop, a problémát pedig már akkor, egy közmeghallgatáson jelezte a város polgármesterének is, de nem történt változás.

A hiányzó fedlap mégsem került a helyére. Végül a Fidesz frakcióvezetője levelet írt az ÉMÁSZ-nak, akik másnapra kijavították a hibát. Egy nappal később Eger szocialista alpolgármestere büszkén fotózkodott a helyreállított villanyoszlop mellett.

Eger lakosai szívesen elviselnék azt is, ha minden apró javítás mellett Farkas Attila fotózkodna, ha így legalább haladnának valamivel is a városban - kommentálta a helyi kormánypártok frakcióvezetője az alpolgármester fotóját.

Oroján Sándor hozzátette: a közvilágítás biztosítása és a villanyoszlopok karbantartása kötelező önkormányzati feladat, amelynek a szivárványkoalíció nem tett eleget.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!