2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Villanyoszloppal fotóztatta magát az egri alpolgármester

  • Villanyoszloppal fotóztatta magát az egri alpolgármester

Villanyoszloppal fotózkodott Eger szocialista alpolgármestere. Farkas Attila azután készítette el a képet, hogy a Fidesz jelzésére az elektromos művek pótolta a szerelőablak hiányzó fedlapját. A kormánypárt szerint a lakosság elviseli ha minden apró javítás mellett pózol egyet az alpolgármester, ha így legalább haladnának valamivel a városban.

Életveszélyes villanyoszlopot fotózott egy egri lakos a napokban. A közösségi oldalra feltöltött képen az látszik, hogy a szerelőnyílás ajtaja hiányzik, a vezetékek pedig szabadon vannak. A bejegyzés szerint több mint egy éve így néz ki az Olasz utcai villanyoszlop, a problémát pedig már akkor, egy közmeghallgatáson jelezte a város polgármesterének is, de nem történt változás.

A hiányzó fedlap mégsem került a helyére. Végül a Fidesz frakcióvezetője levelet írt az ÉMÁSZ-nak, akik másnapra kijavították a hibát. Egy nappal később Eger szocialista alpolgármestere büszkén fotózkodott a helyreállított villanyoszlop mellett.

Eger lakosai szívesen elviselnék azt is, ha minden apró javítás mellett Farkas Attila fotózkodna, ha így legalább haladnának valamivel is a városban - kommentálta a helyi kormánypártok frakcióvezetője az alpolgármester fotóját.

Oroján Sándor hozzátette: a közvilágítás biztosítása és a villanyoszlopok karbantartása kötelező önkormányzati feladat, amelynek a szivárványkoalíció nem tett eleget.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!