2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Globál 06:45

Belföld

Világháborús gránát a Sas-hegyen

Csaknem ötven házat ürítettek ki a budapesti Sas-hegyen egy világháborús gránát miatt. A gyújtószerkezetet kedden egy építkezésnél találták meg.

„Budapesten, a XI. kerületben, a Töhötöm utca és a Bod Péter utca sarkán építkezési munkálatok közben egy robbanótestet találtak. A helyszínre még a tegnapi nap folyamán kiérkeztek a Magyar Honvédség tűzszerészei, ők beazonosítottak egy 122 mm-es repesz rombológránátot” – közölte a Honvédelmi Minisztérium szóvivője, hozzátéve: 200 méteres sugarú körben zárás, illetve ürítés történt. „Ez érinti a Töhötöm utcát, a Bod Péter utat, a Fehér ló utat, az Orosz vég utat, körülbelül 50 lakóépületet és családi házat, továbbá a Petőfi laktanyának egy részét” – tájékoztatott Várkonyi Melinda.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!