2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Belföld

Videóban beszél Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színházban történtekről

A pár héttel ezelőtti baleset beárnyékolja az egész évi teljesítményünket. Fájdalmas, rossz szájízt okoz az embernek, szomorúvá tesz, és az egész társulat hangulatára rányomja a bélyegét – fogalmaz Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója a teátrum közösségi oldalán közzétett videóban.

  • Videóban beszél Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színházban történtekről

Vidnyánszky Attila a videóban elmondja, vezetése alatt több mint négyezer előadást játszott a színház, amelyek mind rendben zajlottak, még kisebb problémák sem akadtak.

Hogy miért kellett ennek most megtörténnie, miért pont egy Rómeó és Júlia-előadáson, miért egy ilyen évzáró időszak kezdetén, adventre készülődve... Szóval az ember ül és gondolkodik, és próbálja megérteni az esemény üzenetét

– fogalmaz az interjúban Vidnyánszky Attila. Hozzáteszi: mielőbbi gyógyulást kíván a sérülteknek, és reméli, hogy az a sérülés is, ami a társulat lelkében van, hamar összeforr. 

Vidnyánszky Attila arra is kitér, hogy ha nem lett volna a baleset, akkor egy csodaévadról tudna beszélni, mert azontúl, hogy végezték a dolgunkat, bemutatókat készítettek elő, járták a vidéket, a külhoni területeket, sikeres nemzetközi megmérettetéseik voltak, és megszervezték a világ legjelentősebb színházi eseményét, a színházi olimpiát. 

Lebonyolítottunk egy olyan rendezvényt, amire kevés példa volt az elmúlt évtizedekben. Itt volt a színházi élvonala a világnak, és mindenki elégedetten és főhajtva ment el – mondja Vidnyánszky.

Él, lélegzik a színház

– fogalmaz Vidnyánszky Attila.

A teljes interjú ITT tekinthető meg: 

 

Kiemelt fotó: Vidnyánszky Attila (Forrás: Facebook/Nemzetiszinház)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hajószerencsétlenség történt a Níluson

Hajószerencsétlenség történt a Níluson

Elsüllyedt egy munkásokat szállító komphajó vasárnap a Níluson, Kairó közelében, és a balesetben legalább három ember meghalt - közölte az egyiptomi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Álhír, hogy a balodali tüntetők megtelítették a Kossuth teret

Álhír, hogy a balodali tüntetők megtelítették a Kossuth teret

A baloldali ellenzéki pártok - az LMP kivételével - vasárnap délután a budapesti Kossuth téren gyűltek össze. A közös államfőválasztás elérésére hivatott rendezvényen természetesen a baloldali sajtó is képviseltette magát, és arról számolt be, hogy milyen nagy volt az érdeklődés az esemény iránt, azonban a valóság ennél jóval másbb képet fest.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!