2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Veszprém megyében a legdrágább az útdíj

A fizetős utak hossza miatt Veszprém megyében a legdrágább az úthasználat – a Népszabadság számításai szerint a Pest megyei matrica összesen 220 kilométernyi útra érvényes, így egy kilométer használata 23 forint egy évben.

A megyei matricáknál ez az összeg átlagosan már meghaladja a 60 forintot. Veszprémé a rekord, ahol 256 forintot kell fizetni egy kilométernyi útért. A Népszabadság szerint a rendszer aránytalanságát jelzi az is, hogy van olyan megye, ahol autópályából és autóútból is bőven jut a közlekedőknek, máshol viszont be kell érniük néhány kilométernyi városi elkerülővel az autósoknak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!