2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Verőlegényeket küldhetett felesége volt párjára az Amnesty-vezér testvére + videó

Felesége egykori élettársának megveretésével is meggyanúsították korábban Vig Mórt, akit nemrég tartóztattak le sok száz milliós adócsalás gyanújával – értesült a Magyar Nemzet.

  • Verőlegényeket küldhetett felesége volt párjára az Amnesty-vezér testvére + videó

Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés kísérletével is összefüggésbe hozta a hatóság néhány évvel ezelőtt Vig Mórt, akit a közelmúltban sok száz milliós számlagyár irányítása miatt vett őrizetbe a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – tudta meg a Magyar Nemzet.

Vig Mór egyébként nem más, mint Vig Dávid Amnesty-vezér testvére. 

Az Amnesty International Magyarország igazgatója régóta ismert a magyar közéletben, ő a Soros-hálózat fontos magyarországi láncszeme, hiszen milliárdos összegek felett rendelkező, illetve komoly külföldi támogatást kapó, a tőzsdespekuláns befolyása alatt álló szervezeteknél (Magyar Helsinki Bizottság, Open Society Foundations) volt bizalmi állásban.

Éppen ezért nem meglepő, hogy Vig Mór is nagyobb reflektorfénybe került azután, hogy az adóhatóság egy több száz milliós számlagyár működtetésének gyanújával őrizetbe vette a férfit, akinek a bíróság el is rendelte a letartóztatását.

Az ügyvédről közben a Magyar Nemzet kiderítette ki a Magyar Nemzet, hogy egy vesztegetési ügyben már elítélték. Egy nemi erőszak ügy áldozatát akarta néhány évvel ezelőtt lefizetni, és hamis vallomásra rávenni. 

A lap most arról ír,

Vig Mórral szemben az a gyanú is felmerült, hogy egy elmérgesedett vita miatt megverette felesége volt párját. 

Úgy tudni, a verésre felkért két elkövetőt meg is találták a rendőrök, és mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki.

Viget mint a bűncselekmény megbízóját ugyancsak „elővették” és felbujtás gyanújával őt is kihallgatták az egyenruhások. Az eljárást végül megszüntették, mert kétséget kizáróan nem tudták bizonyítani, hogy hármójuknak köze van a bűncselekményhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!