2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Veres ígéretet tett Földesi-Szabóéknak?

Az Egymásért alapítvány szocialista kapcsolatairól is beszélt a Célpontnak Földesi-Szabó László. A férfi azt vallotta korábban, hogy Jakubinyi Róbert rá akarta venni Veres Jánost, hogy szerezzen az adóhivatalhoz olyan kapcsolatot, akivel el lehet intézni bizonyos dolgokat.

Az Egymásért alapítvány szocialista kapcsolatairól is beszélt a Hír TV Célpont című műsorának adott exkluzív interjúban Földesi-Szabó László. Az alapítványnál történt visszaélések miatt már jogerősen elítélt egykori rendőrtiszt a Kúriához fordul perújrafelvételért, szerinte ugyanis nem lenne börtönben a helye. Az interjúból kiderült, hogy a többi között Szilvásy György öccsét is szívességből alkalmazták az alapítványnál, de kapcsolatban álltak Veres János korábbi pénzügyminiszterrel és Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszterrel is. Részleteket nem árult el, mert az ügy erre vonatkozó részét több mint 80 évre titkosították.

Földesi az őt kihallgató ügyészeknek azt vallotta korábban, hogy egykori üzlettársa, Jakubinyi Róbert rá akarta venni Veres János akkori pénzügyminisztert, hogy szerezzen az adóhivatalhoz olyan kapcsolatot, akivel el lehet intézni bizonyos dolgokat. Állítólag Veres meg is ígérte ezt. A volt pénzügyminiszter a Hír TV kérdésére nem volt hajlandó Földesi állítását sem megerősíteni, sem cáfolni.

– Külföldön vagyok és nem vagyok hajlandó pénzt fizetni azért, hogy magával beszéljek. Viszonthallásra! – mondta a Hír TV-nek a volt szocialista pénzügyminiszter, Veres János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!