2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Belföld

Veres ígéretet tett Földesi-Szabóéknak?

Az Egymásért alapítvány szocialista kapcsolatairól is beszélt a Célpontnak Földesi-Szabó László. A férfi azt vallotta korábban, hogy Jakubinyi Róbert rá akarta venni Veres Jánost, hogy szerezzen az adóhivatalhoz olyan kapcsolatot, akivel el lehet intézni bizonyos dolgokat.

Az Egymásért alapítvány szocialista kapcsolatairól is beszélt a Hír TV Célpont című műsorának adott exkluzív interjúban Földesi-Szabó László. Az alapítványnál történt visszaélések miatt már jogerősen elítélt egykori rendőrtiszt a Kúriához fordul perújrafelvételért, szerinte ugyanis nem lenne börtönben a helye. Az interjúból kiderült, hogy a többi között Szilvásy György öccsét is szívességből alkalmazták az alapítványnál, de kapcsolatban álltak Veres János korábbi pénzügyminiszterrel és Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszterrel is. Részleteket nem árult el, mert az ügy erre vonatkozó részét több mint 80 évre titkosították.

Földesi az őt kihallgató ügyészeknek azt vallotta korábban, hogy egykori üzlettársa, Jakubinyi Róbert rá akarta venni Veres János akkori pénzügyminisztert, hogy szerezzen az adóhivatalhoz olyan kapcsolatot, akivel el lehet intézni bizonyos dolgokat. Állítólag Veres meg is ígérte ezt. A volt pénzügyminiszter a Hír TV kérdésére nem volt hajlandó Földesi állítását sem megerősíteni, sem cáfolni.

– Külföldön vagyok és nem vagyok hajlandó pénzt fizetni azért, hogy magával beszéljek. Viszonthallásra! – mondta a Hír TV-nek a volt szocialista pénzügyminiszter, Veres János.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Már 742 ezren kaptak oltást az akcióhéten

Hétfőtől szombat estig már 742 ezren vették fel a koronavírus elleni védőoltást az oltási akcióhéten - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap. 2021. november 28.

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal tavaly novemberben, már az első pillanatban elkezdte. 2021. november 27.

A magyar embereket sértegeti az ellenzék

Jó lenne, ha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését, még akkor is, ha ennek nagy hagyománya van náluk - hangsúlyozta Hollik István. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!