2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Veres a Hír TV-t is pocskondiázta

A Simon-ügy miatt szerepelhetett rosszul a baloldal koalíciója a választásokon Veres János szerint. A volt szocialista képviselő ugyanakkor hazugságnak tartja az MSZP bukott elnökhelyettesét ért vádakat.

Ártott a baloldali választási koalíció kampányának Simon Gábor ügye – ismerte el Veres János. Az MSZP-s politikus ugyanakkor hazugságnak tartja a szocialisták volt elnökhelyettesét ért vádakat. Veres János gusztustalannak nevezte a Magyar Nemzet és a Hír Televízió munkáját, és utalt arra is, hogy az ügyészség szivárogtatott ki információkat a Simon-ügyben.

„Sajnos úgy gondolom, hogy a 2014-es választási eredményeket is olyan mértékben és olyan módon befolyásolta a Simon-ügy kapcsán kiszivárogtatott rengeteg hamis hír, hamis információ, hazugság és tendenciózus ferdítés, amelyet utólag a bíróság kifogja mondani, hogy az hazugság volt. Hát jót fognak nevetni majd bizonyos, nem nevezem őket újságíróknak, bizonyos személyek, akik ezt a választást ilyen módon próbálták befolyásolni. Ez a véleményem erről az ügyről” – mondta az országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!