2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Vascsővel támadtak Újpalota DK-s alpolgármesterére

Vascsővel támadt Újpalota független polgármesterjelöltje a kerület DK-s alpolgármesterére - erről írt a Blikk.

  • Vascsővel támadtak Újpalota DK-s alpolgármesterére

A lap szerint Palocsai Béla, korábbi kerületi Momentum-elnök, önkormányzati képviselő azért támadt rá a kerületi vezetőre, mert az lefújta a plakátját. A DK-sok azért akcióztak, mert Palocsai Béla annak ellenére, hogy nem a Tisza Párt jelöltje, a plakátjaival megtévesztő módon ezt sugallta.

Blikk megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot az üggyel kapcsolatban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság garázdaság és rongálás gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. június 8-án éjszaka egy férfi több választási plakátot festékszóró spray-vel rongált meg, mire egy másik férfi vascsővel ütötte ki kezéből a festékszórót. A megütött férfit a mentők további vizsgálatok céljából kórházba vitték, az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléssel. A rendőrök helyszíni szemlét és adatgyűjtést folytattak, a vascsövet lefoglalták. A körülmények tisztázása a büntetőeljárás feladata. Válaszadásunkig gyanúsítotti kihallgatás nem történt - olvasható az oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!