2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hétköznapi tündér - A Zsolnay család története 11:00

Belföld

Vasárnap időközi választást tartanak Angyalföldön

Vasárnap választják meg a főpolgármester-helyettessé kinevezett Kerpel-Fronius Gábor utódját a XIII. kerületi önkormányzatban.

  • Vasárnap időközi választást tartanak Angyalföldön

Kerpel-Fronius Gábort (MSZP-Párbeszéd-DK-Momentum-XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete) a XIII. kerület 9. számú egyéni választókerületében választották önkormányzati képviselővé tavaly októberben. A Fővárosi Közgyűlés azonban később főpolgármester-helyettessé választotta, ezért a politikus december 4-én lemondott önkormányzati képviselői megbízatásáról.

A helyi választási bizottság március 1-jére tűzte ki az időközi képviselő-választást. Ezen öt képviselőjelölt indul: Polyák Krisztina (Momentum Mozgalom), Vaju Viktória (MSZP-XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete), Barabás György László (Magyar Munkáspárt), Tempfli József (Fidesz-KDNP) és Nagy Zsolt (Mi Hazánk Mozgalom). A választói névjegyzékben 6692 választópolgár szerepel.

A 9. számú egyéni választókerület a Róbert Károly körút - Üteg utca - Kartács utca - Hajdú utca - Gömb utca - Szegedi út - Béke tér - Szegedi út - Jász utca - Petneházy utca - Tatai út - Szegedi út - Dévényi utca által határolt területen fekszik.

A XIII. kerületi képviselő-testületben októberben 15 képviselői helyet szerzett a MSZP-Párbeszéd-DK-Momentum-XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete és hatot a Fidesz-KDNP.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.
Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!