2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Belföld

„Varju László mártírként próbálja bemutatni magát”

Újpest kikéri magának, hogy olyan országgyűlési képviselője legyen, aki ellen eljárások folynak - reagált az újpesti Fidesz arra, hogy hétfőn rabosították a DK-s Varju Lászlót. A nagyobbik kormánypárt önkormányzati képviselője hangsúlyozta: ilyen nem történt a városrész elmúlt 30 évében.

  • „Varju László mártírként próbálja bemutatni magát”

 

Dulakodásba keveredett az MTVA épületében Varju László a biztonsági őrökkel még decemberben. Az összetűzésben egy őr megsérült. A DK-s politikus ellenzéki képviselőtársaival több napra megszállta a TV épületét.

A Főügyészség garázdaság vétsége és súlyos testi sértés bűntette, valamint választás rendje elleni bűntett miatt hallgatta ki gyanúsítottként az országgyűlési képviselőt. Varju László ugyanis az országgyűlési választás előtt arról akarta meggyőzni Horváth Imre egykori MSZP-s politikust, hogy Újpesten és Káposztásmegyeren lépjen vissza.

Varju László véleményünk szerint saját magát mártírként, a nemzet hőseként, vértanúként próbálja a közvélemény előtt magát bemutatnia

– erről beszélt Újpest fideszes önkormányzati képviselője. Ozsváth Kálmán szerint a választásokig minden rendben zajlott a hivatalban, mert mindenki a kerület érdekeit vette figyelembe, de ez mostanra megváltozott.

Újpest kikéri magának azt, hogy egy olyan országgyűlési képviselője van, aki így viselkedik, aki ellen különböző jellegű eljárások folynak, vagy fognak folyni. Nekünk nem volt az elmúlt 30 évben tapasztalatunk arról, hogy egy országgyűlési képviselő így viselkedik, így próbálja magára felhívni a figyelmet, így próbál magából mártírt, vértanút, a nemzet hősét kreálni

– mondta Híradónknak a politikus.

Ozsváth Kálmán hozzátette: érthetetlen, hogy Varju László országgyűlési képviselő mivoltjára hivatkozva úgy érzi, hogy mindent megtehet.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!