2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Várható útlezárások a török elnök látogatása miatt

A török elnök látogatása miatt a fővárosban ma számos forgalomkorlátozásra kell készülni. Már kora reggel lezárták a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, az M2-es metró sem áll a Kossuth téri megállónál. Kedd délutánig lezárják a Lánchidat és a fővárosi Széchenyi István teret is. Korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat, de szakaszosan és időszakosan több utat és útvonalat is lezárnak.

  • Várható útlezárások a török elnök látogatása miatt

Delegáció közlekedése miatt szakaszos és időszakos lezárásra kell számítania fővárosban. ma 11 és 14 óra között a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, 4-es főút, M0-ás autóút, M3-as autópálya, Kós Károly sétány, Andrássy út, Jószef Attila utca, Lánchíd, Hunyadi János utca, Szent György utca útvonalon.

13 óra 30-tól 15 óra 30 percig a Szent György utca, Hunyadi János utca, Lánchíd, József Attila utca, Bajcsy-Zsilinszky út, Alkotmány utca útvonalon.

17 óra 30-tól 20 óráig pedig az Alkotmány utca, Bajcsy-Zsilinszky út, Jószef Attila utca, Eötvös tér, Apáczai Csere János útvonalon. A menet áthaladásának idejére a keresztirányú forgalmat megállítják. Akinek ma délelőtt vagy kora délután a Liszt Ferenc repülőtérre kell utaznia, annak érdemes a megszokottnál akár másfél két órával korábban is elindulni – mondta el a Hír TV-nek Irimiás Alíz, a BKK szóvivője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!