2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Varga Miklós keményen beolvasott a háborúpártiaknak

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az európai vezetők legnagyobb része nem akar emlékezni arra, mi volt a világháborúk idején. A NATO most már ott tart, hogy katonai missziót indítana Ukrajnába... A Bors megkérdezte Varga Miklóst, akinek egyik gyermeke, Szabolcs fiatal felnőtt és a téma bizony őt is érinti.

  • Varga Miklós keményen beolvasott a háborúpártiaknak

A Máté Péter-díjas énekes, színművész, rockzenész azonban bízik a magyar vezetésben, és hiszi, hogy nem következhet be, hogy a NATO magyar fiatalokat küldjön hadba.

Az első gondolatom az, hogy „El a kezekkel a gyermekeinktől! 

Egyes európai vezetők bele akarnak bennünket is rángatni egy olyan háborúba, amihez nekünk semmi közünk nincsen. Az ember akkor is féltené a gyermekét, ha Magyarországot kellene honvédőként megvédeni, és ilyen célból soroznánk be a magyar fiatalokat. Ilyenről szó sincsen! Most egyszerűen idegen érdekek jegyében akarják belerángatni hazánkat a háborúba és a magyar fiatalokat elvinni harcolni oda, amihez nekünk semmi közünk nincs. Ez hallatlan és elfogadhatatlan! – mondta a Borsnak a művész, aki azt is elárulta, gyermekével szoktak-e beszélni az ilyen és ehhez hasonlóan fontos politikai kérdésekről.

Szabolcsot most beszippantotta a Színművészeti Egyetem, aminek a másodéves hallgatója. Gyakorlatilag a saját életére nincs ideje, nemhogy egyéb dolgokra. Mostanában ritkán tudunk találkozni és természetesen akkor sem a politikáról beszélgetünk. Ennek ellenére őt is érdekli a politika, szemmel tartja a világ dolgait, és a maga módján reagál is rájuk – árulta el Varga Miklós.

A teljes cikket a Borsonline-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!