2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Varga Mihály: Hajrá, magyar vállalkozások, hajrá magyar munkavállalók!

Az elmúlt években vissza tudtuk helyezni a biztonságot és a bizakodást az emberekbe – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Fidesz tisztújító kongresszusán a budapesti BOK Sportcsarnokban.

  • Varga Mihály: Hajrá, magyar vállalkozások, hajrá magyar munkavállalók!

Varga Mihály kiemelte, bebizonyosodott, hogy a gazdaságpolitika képes stabil támasza lenni a nemzetpolitikai céloknak, a családok támogatásának.

Csődben lévő országot vettünk át, de mára stabil növekedési pályára állt a gazdaság. A sereghajtók közül a dobogósok közé kerültünk – tette hozzá.

A pénzügyminiszter szerint munka és biztos jövedelem kell az embereknek. Hozzátette: lassan százhoz közelít azoknak a magyarországi településeknek a száma, ahol nincs egyetlen munkanélküli sem. „Aki tud és akar dolgozni, az el tud helyezkedni” – szögezte le.

Ez a kormány az adócsökkentések kormánya – nyomatékosította a tárcavezető.

Varga Mihály közlése szerint

pihenésből kevesebb, munkából annál több vár ránk. Ha következetesek maradunk, ha képesek vagyunk összehangolni a nemzetpolitikai céljainkat az egyensúlyi és növekedési céljainkkal, akkor valóban – Németh László-i értelemben – emelkedő nemzet lehetünk.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!