2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:45

Belföld

Varga Judit: Nem kell senkinek sem bizonyítanunk az európaiságunkat

Európában a liberálisok mantrát mondanak hazánkkal kapcsolatban – hívta fel rá a figyelmet Varga Judit igazságügyi miniszter a Fidesz-kongresszuson. A politikus szerint Magyarország ugyanakkor elutasítja a kettős mércét és elvárja, hogy az EU tartsa tiszteletben a tagállamok szuverenitását, mert a magyarok büszkék európaiságukra.

  • Varga Judit: Nem kell senkinek sem bizonyítanunk az európaiságunkat

A brüsszeli liberálisok azért támadják Magyarországot, mert az útjukban állunk, mivel bebizonyítottuk, hogy Európa határait meg lehet védeni és meg lehet állítani a tömeges bevándorlást - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter. A tárcavezető hozzátette, Brüsszelnek tiszteletben kell tartania a tagállamok nemzeti identitását.

A magyarok évszázadokig védték Európát és nem tesznek másként ma sem védik az európai életformát, nem kell európaiságunkat bárkinek is bizonyítanunk – hívta fel rá a figyelmet Varga Judit.

Az évek óta tartó liberális támadásnak sziklaszilárd magyar összefogás lett az eredménye – tette hozzá. Ebből lett a régió és a V4-ek összefogása.

 Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!