2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Varga Judit arról beszélt, hogy Magyar Péter hogyan próbálta kizökkenteni lelki egyensúlyából + videó

A volt igazságügyi minisztert exférje még barátai miatt is kritizálta.

  • Varga Judit arról beszélt, hogy Magyar Péter hogyan próbálta kizökkenteni lelki egyensúlyából + videó

Varga Judit elmondása alapján Magyar Péter többek között azzal próbállta kibillentei lelki egyensúlyából, hogy azt hangoztatta, röhögnek rajta az emberek. Sőt olyan is volt, amikor egysejtű szobanövényhez hasonlította.

Arra is volt példa, hogy egy veszekedés végén ellopta a táskáját és bezárkózott a szobába, és amikor pedig társadalmi kapcsolatokat akart kiépíteni, akkor azt is sokszor szóvá tette, hogy szerinte debil módon beszélget és lejáratja őt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!