2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Váratlan halasztás a kémperben

Váratlan halasztást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa a kémperben – tudta meg a Népszava.

A büntetőügy pénteken kezdődött volna, a tanácsvezető bíró betegségére hivatkozva azonban lemondták. A lap azt írja, a Szilvásy György volt titokminiszter és a korábbi titkosszolgálati vezetők 2041-ig titkosított ügyében az eredeti tervek szerint április elején, a második tárgyalási napon hirdetettek volna másodfokú ítéletet.

A Debreceni Törvényszék tavaly júliusban hirdetett elsőfokú ítéletet. Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi főigazgatója és Szilvásy György, a Gyurcsány-kormány volt titokminisztere letöltendő börtönt kapott kémkedésért. Galambos utódját, Laborc Sándort pedig bűnpártolásért ítélték nem jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!