2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

„Van mire büszkének lenni” – az elmúlt 11 év nemzeti kormányzásának eredményei Rákay Philip új videójában

  • „Van mire büszkének lenni” – az elmúlt 11 év nemzeti kormányzásának eredményei Rákay Philip új videójában

A VIDEÓ ITT NÉZHETŐ MEG!

Szerda este kijött a Patrióta You Tube-csatorna második videója, amelyben Rákay Philip a tizenegyedik éve tartó nemzeti kormányzás eredményeit gyűjtötte csokorba.

A Patrióta az első videója már 165 ezernél is több megtekintésnél tart

Emlékezetes: a kommunikációs szakember még májusban, lapunknak nyilatkozva jelentette be az új jobboldali platform elindulását. A Patrióta – amelynek első adása az ellenzéki előválasztásról szólt – vállaltan a Gulyás Márton-féle Partizánnal akarja felvenni a versenyt az online térben, hasonlóan színvonalas, igényes videókat forgatnak a nagyközönséget is izgató közéleti témákról. Hogy mekkora igény volt a jobboldali You Tube-csatornára, azt az is mutatja, hogy három hét alatt közel húszezren iratkoztak fel a csatornára, az első videó pedig már 165 ezernél is több megtekintésnél tart.

IMF-hitelek, „nem lesz gázáremelés!” és a többiek

Mint fentebb említettük, a második  adás a nemzeti kormány eredményeivel foglakozik. A videó elején

Rákay megjegyzi: „van mire büszkének lenni”.

A videóban szó esik az IMF-hitelek visszafizetéséről és az önálló gazdaságpolitika megteremtéséről, a rezsicsökkentésről, a migrációs válság kezeléséről, és a határon túli magyarokról is. Érezhető, hogy a műsor készítői igyekeztek kontrasztba állítani a kormány intézkedéseit a 2010 előtti időszak lépéseivel, illetve a baloldali ellenzék 2010 utáni kritikáival: a képkockákon megjelenik Lendvai Ildikó, amint tagoltan formálja a szavakat, „hogy még Orbán Viktor is megértse: nem lesz gázáremelés!”

Megcsodálhatjuk Bangóné Borbély Ildikót, amint a határon túli magyarok állampolgársága ellen kampányol egy 2004-es plakáton, és hogy az MSZP harmadik politikusnője se maradjon ki, feltűnik Kunhalmi Ágnes is,

aki 2015 nyarán arról beszél, a migráció álprobléma, „a Fidesz által generált hiszti”.

Előkerül egy érdekes felvétel, amelyen az akkor még kormányfő Gyurcsány Ferenc kijelenti: nem nagyon lehet 3,9 millió fő fölé emelni a foglalkoztatottságot. Ehhez képest – emlékeztet Rákay – napjainkban 4,5 millióan dolgoznak, ami gyakorlatilag a felső határ.

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!