2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Változtak a menetrendek, nem árt tájékozódni

Aki az ünnepek idején tömegközlekedéssel utazik, annak érdemes alaposan átnéznie indulás előtt a menetrendet.

  • Változtak a menetrendek, nem árt tájékozódni

A vonatok december 24-én és 25-én az ünnepnapi, 26-án viszont vasárnapi közlekedési rend szerint járnak.

Változik a helyi és helyközi autóbuszok menetrendje is. Szenteste napján a megszokottól eltérően több településen csak 16 óráig, máshol ritkábban és korlátozásokkal közlekednek a járatok. December 25-én és 26-án pedig ünnepi menetrend lesz érvényben a volánnál.

A BKK 24-én a szombati menetrend szerinti indítja a járműveket, egészen 15 óráig. Ezután a legtöbb vonalon az éjszakai hálózat járataival lehet közlekedni Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Európa képes lenne megvívni Ukrajna háborúját Oroszországgal?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!