2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Változást akarnak Szegeden

Sárdobálás, uszítás, és látványberuházások ígérgetése helyett dolgoznia kellene Botka Lászlónak Szegedért, mondta a Fidesz városi elnöke. Bartók Csaba szerint a polgármester az elmúlt időszakban nem a helyiekkel törődik, hanem kihívóiról lejárató cikkeket irattat a közpénzen fenntartott városi hírportálon.

  • Változást akarnak Szegeden

Szégyenek érzem azt, hogy Szeged maradt az igen csak levitézlett balliberális tábor utolsó fellegvára. Toroczkai László közölte pártja is beszáll a városvezetői pozícióért folyó harcba és saját jelöltet indít. A Mi hazánk első embere szerint változásra van szükség Szegeden.

Botka László kapkod, lejárató cikkeket ír, ahelyett, hogy a városért dolgozna. A Fidesz helyi elnöke szerint már csak látványberuházásokkal tud kampányolni. Bartók Csaba hozzátette: legutóbb a Tisza-part átalakításának terveit mutatta be, amelyről semmilyen egyeztetést nem folytatott a szegedi lakosokkal.

"Volt 17 év amikor ezeket a szép színes rajzokat először is le kellett volna talán konzultálni és talán lehetett volna szűkebb körben is hiszen ha jól látjuk a hozzá szólásokat és a véleményezéseket akkor a saját szövetségesei, saját tábora körében is rengeteg bíráló és rengeteg olyan vélemény lát napvilágot, hogy ezek megvalósíthatatlan hát fogalmazunk úgy, hogy egy fantáziáját elengedő gyerek rajz, gyerek rajzok láttak napvilágot."

- mondta Bartók Csaba, a Fidesz szegedi elnöke

Bartók Csaba elmondta jól látható, hogy Botka felett Gyurcsány Ferenc átvette a hatalmat, több eddigi szocialista képviselő helyett a DK elnökének emberei indulnak a szegedi körzetekben.Bartók emlékeztetett: az egyik képviselő aki 17 évig szocialista színekben politizált a közgyűlésben most függetlenként a jelenlegi polgármester ellen száll harcba.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön is törvénnyel védené hazánk függetlenségét a külföldi befolyásolási kísérletektől?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!