2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Válságstábot akar az MSZP

  • Válságstábot akar az MSZP

Kivándorlási válságstáb felállítását követeli a kormánytól az MSZP. A párt elnökség tagja szerint a KSH adatai alapján eddig 600 ezer ember hagyta el az országot és 250 ezer ember készül a fiatal generáció tagjai közül külföldre. Őket minőségi oktatással és bővített család- és otthontámogatással tartaná itthon a szocialista párt.

Követeljük a kormánytól, hogy mihamarabb állítson fel egy kivándorlási válságstábot. A miniszterelnökségen hozzanak létre egy olyan államtitkárságot, amely ezt a válságot kezeli. Követeljük, hogy a későbbiekben hiteles és jó programmal, illetve felmérésekkel akadályozzák meg a kivándorlási hullámot - hangoztatta Bihal Dávid, elnökségi tag.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!