2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Híradó 11:55

Belföld

Választás Dunaújvárosban

Időközi országgyűlési képviselő-választást tartottak ma Dunaújvárosban és környékén. A voksolást azért kellett kiírni, mert a térség Jobbikos országgyűlési képviselőjét októberben a város polgármesterévé választották. A tisztségért hatan indultak. Kálló Gergely, az ellenzéki pártok jelöltje mellett egy-egy indulót adott a Tempo Párt, és a Zöldek, valamint volt két független jelölt is. A kormánypártok Molnár Tibor független jelöltet támogatják. A választókerületben reggel 6 és este 7 óra között több mint 67 ezren voksolhattak.

  • Választás Dunaújvárosban

"Azt várom, hogy minden jó érzésű ember eljön ma szavazni, és a térség fejlődése mellett szavaz, és engem támogat. úgy gondolom, hogy a választás tétje az, hogy a következő két évben a térségünk fejlődni fog, avagy nem."

- mondta Molnár Tibor, Dunaújváros független országgyűlési képviselőjelöltje.

 

Az urnákat este 7 órakor zárták, és a fél hetes adatok szerint közel 20 ezer fő ment el szavazni, ami 28,4 százalékos részvételi arányt jelent. Ez körülbelül fele a két évvel ezelőtti részvételnek.

Leadta szavazatát az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje

Országgyűlési képviselőt választanak Dunaújvárosban és környékén

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Leállítja a magyar baloldal támogatását a Soros-hálózat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!