2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Válaszokat várnak az MSZP-s Iváncsiktól

Válaszokat vár a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke Iváncsik Imrétől a Simon-ügyben való érintettségéről.

Az MSZP megyei szervezetének elnöke, Iváncsik Imre 2007-től volt a polgári nemzetbiztonsági szolgálat államtitkára, abban az időben, amikor Simon Gábor a 2008-as, majd 2009-es C típusú átvizsgáláson is átment. „Mi úgy gondoljuk Szolnokon, hogy az ügynek van szolnoki szála, szolnoki kötődése is. Csak abból indulva, hogy Iváncsik Imre akkor volt a nemzetbiztonságért felelős államtitkár, amikor Simon Gábor államtitkárrá lett és a C típusú átvizsgálását végre kellett hajtani, ezt az átvilágítást a nemzetbiztonságnak kell ellenőriznie… Ezt az átvilágítást a nemzetbiztonságért felelős államtitkárnak egészen biztos, hogy kézben kell tudnia tartani” – fogalmazott Szalay Ferenc választókerületi és megyei elnök, Szolnok polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!