2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Vajon kinek a nógatására támogatja a Jobbik Magyar Pétert?

Az amerikai nagykövetséggel újabban szoros kapcsolatot ápoló Jobbik vezérkara teljes mellszélességgel beállt Magyar Péter mögé – derült ki a Magyar Jelen cikkéből. A Jobbik teljes infrastruktúrája Magyar kampányát segíti, amiben kulcsszerepet tölt be a korábbi jobbikos kommunikációs vezető, a rendszerváltás előtt már jó amerikai kapcsolatokkal rendelkező Radnai László és fia, Radnai Márk is.

  • Vajon kinek a nógatására támogatja a Jobbik Magyar Pétert?

A Jobbik teljes infrastruktúráját Magyar Péter rendelkezésére bocsátották már az első pillanattól, amikor a volt igazságügyi miniszter exférje a politikai színtérre lépett – írta tényfeltáró cikkében a Magyar Jelen. A portál tucatnyi fotóval alátámasztott cikkében bemutatta, hogy Magyar nyilvános rendezvényein az újabban konzervatív identitását hangsúlyozó Jobbik egyes kulcsemberei szervezik, irányítják a kampánystábot és a testőrséget. A lap információi szerint Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök és a mögötte állók személyesen is egyeztettek Magyar Péterrel, hogy mekkora csapatot és milyen erőforrásokat tudnak a rendelkezésére bocsátani.

A Magyar Jelen feltette a kérdést: vajon kinek az utasítására irányította át a David Pressmannal és Nagy Ervinnel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik infrastruktúráját és használható embereit Magyar Péter felbukkanásának első percétől az új projekthez? Itt fontos felidézni, hogy az egykor még a zsidó parlamenti képviselők listázását szorgalmazó Gyöngyösi Márton 2023 áprilisában széderesti vacsorán vett részt az Egyesült Államok budapesti nagykövetének meghívására, ahol jelen volt Nagy Ervin színművész is, aki lelkes híve Magyar Péternek és rendszeres szereplője a tüntetéseknek.

A lap szerint már akkor jobbikos káderek sorakoztak fel Magyar Péter mögött, amikor még csak fenyegetőzni kezdett a titkos hangfelvétellel. Már ekkor teljes erővel zajlott a szervezkedés, a pénzügyi, szervezeti források csatasorba állítása, hogy minél nagyobbat szóljon a politikai attrakció. A Magyar Jelen szerint a politikai létéért küzdő Gyöngyösi meglepő gyorsasággal és kételyek nélkül sietett az új baloldali messiás segítségére, mint aki kész kottából dolgozik.

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: videa.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!