2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Vágó Gábor: az MVM is felelős a globális felmelegedésért

A gazdasági versenyhivatalhoz fordul az LMP az Magyar Villamos művek plakátjai miatt.

A zöldpárt úgy gondolja, hogy a kormány és az állami vállalat tudatosan félrevezeti a fogyasztókat. Ezen egyébként az MVM azt hirdeti, hogy nem járul hozzá a globális felmelegedéshez. Az LMP-s Vágó Gábor szerint ez azért nem igaz, mert széntüzeléses erőműveket is üzemeltetnek, így a káros széndioxid kibocsájtás az MVM felelőssége is. Az antikorrupciós szakszóvivő szerint egyébként nincs is értelme a plakátkampánynak.

Azért nincsen értelme ennek a plakátkampánynak mivel az MVM igazából a magyar adófizetők tulajdona, így az, hogy monopolhelyzetként, monopolhelyzetben lévő vállalatként milliárdokat költ a saját kommunikációjára az az adófizetők pénzének a pazarlása– mondta Vágó Gábor. 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Óvodát adták át Nekézsenyben

Az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei óvoda 25 férőhelyes, most 16 kisgyermek jár ide. 2021. szeptember 19.

Magyarországon járt a Baptista Világszövetség főtitkára

Habár Magyarországon békében és szeretetben élhetnek a keresztények, a világ számos pontján minden nap szinte a túlélésért kell küzdeniük – emelte ki Elijah Brown. 2021. szeptember 19.

Rusvai Miklós: Októberre begyorsulhat a járvány

Továbbra is az oltatlanok és a 60 év felettiek vannak veszélyben, és ezt támasztják alá a szomszédos országok adatai is. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!