2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Vádat emeltek az ittasan vezető volt szocialista képviselő ellen

Ittas vezetés miatt vádat emeltek Burány Sándor korábbi szocialista országgyűlési képviselő ellen.

  • Vádat emeltek az ittasan vezető volt szocialista képviselő ellen

A jelenleg a Párbeszéd országgyűlési képviselőjeként ténykedő Burány Sándort januárban állították meg a IX. kerületben a rendőrök. A politikus az ellenőrzéskor elismerte, hogy alkoholt fogyasztott. Az országgyűlési képviselő mentelmi jogát a legfőbb ügyész indítványára az Országgyűlés nem sokkal később felfüggesztette. Ezt követően Burányt az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki, az országgyűlési képviselő beismerő vallomást tett.

„A Központi Nyomozó Főügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat Burány Sándor ellen, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését” – tájékoztatott Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője.

Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében pénzbüntetést és határozott idejű járművezetéstől való eltiltást szabjon ki a vádlottal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!