2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:30

Belföld

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében

Vádat emelt azzal a 18 éves férfival szemben, aki 2023. február 18-án éjszaka csoportos dulakodás közben pillangókéssel megszúrt egy másik fiatalt, aki emiatt életét vesztette - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

  • Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében

Azt írták, a dulakodásban részt vevő további két fiatal ellen csoportos garázdaság a vád.

A vádirat szerint a két társaság tagjai szóba elegyedtek az V. kerületi Erzsébet téren. Az egyik társaság tagja volt többek között a sértett, valamint egy 17 éves és egy 18 éves fiatal, a másik társasághoz tartozott egy másik 18 éves fiatal férfi, ők hárman az ügy vádlottjai.

A két 18 éves vádlott összeszólalkozott, amelyből dulakodás lett, ehhez csatlakoztak társaságuk tagjai is. A verekedés közben a 18 éves vádlott a zsebéből elővett egy pillangókést, és a sértettet nagy lendülettel megszúrta. A késelő és a sértett is a földre zuhant, ekkor a másik két vádlott a felálló és menekülni próbáló támadóhoz lépett, őt a földre lökték, és bántalmazták. Ezután a vádlottak a sértetthez léptek, de amikor a késelő ismét megpróbálta elhagyni a helyszínt, még egyszer ellökték, és a 17 éves ismét megütötte - ismertette a főügyészség.

A sértett a kórházi ápolás ellenére pár nappal később életét vesztette.

A Fővárosi Főügyészség a korábban letartóztatásban volt, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló fiatalt emberölés bűntettével, a másik két vádlottat csoportos garázdasággal vádolja - olvasható a közleményben.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!