2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Belföld

Vádat emeltek a migráns ellen, aki megerőszakolt egy lányt Budapesten

Bezárta a lányt a giroszüzlet mosdójába. Először azt mondta, ha megcsókolja, elengedi, de hazudott. A csók után erőszakolta meg.

  • Vádat emeltek a migráns ellen, aki megerőszakolt egy lányt Budapesten

A vádirat szerint a 19 éves afgán férfi az V. kerületben, a József Attila utcában dolgozott egy gyorsétteremben. Szeptember 9-én, hajnali 2 óra körül egy, a belvárosban szórakozó nő megkérte, hogy engedje meg, hogy a gyorsétterem mosdóját használhassa. A férfi a személyzeti mosdóhoz kísérte, és az ajtó előtt várt. Közben többször megpróbált benyitni a WC-be. 

Mikor a nő ki akart jönni, belépett, és belülről kulcsra zárta az ajtót, a kulcsot pedig kivette a zárból. Aztán kényszerítette a lányt, hogy csókolja meg. Azt ígérte, hogy utána kiengedi.

A kényszerhelyzetben lévő lány ezt meg is tette, a férfi ennek ellenére szexuálisan zaklatta.

A lány egy, az étterem előtt álló embertől kölcsönkért egy telefont, arról hívta a rendőröket, akik azonban mire kiértek, a férfi elmenekült.

A férfi ezután Ausztriába menekült, onnan hozták haza, és emeltek most vádat ellene.

Közben az is kiderült, hogy a férfi a vád szerint más nőket is zaklatott szexuálisan:

előbb júniusban a VII. kerületben egyedül sétáló nőnek mutogatta a nemi a szervét, aztán erőszakkal átkarolt és fogdosott egy nőt.

A halmazati szabályok alapján akár tíz évet is kaphat.

Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!