2023. 02. 01. Szerda Ignác napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Vadai tanácsadója is gyanúba keveredett

Vadai Ágnes tanácsadója az az egykori vezérőrnagy, aki a romagyilkosságok egyik elkövetőjéről készült jelentés meghamisítása idején a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) főigazgató-helyettese volt.

A Demokratikus Koalíció, illetve Vadai Ágnes tanácsadójaként tevékenykedik jelenleg az a nyugállományú vezérőrnagy, aki a romagyilkosságok egyik résztvevőjéről készült jelentés meghamisítása idején a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgató-helyettese volt – értesült a Magyar Nemzet. A lap beszámolója szerint a közokirat-hamisítás gyanúja azért állhat meg a romagyilkosságok ügyében, mert a negyedrendű vádlott tartótisztje, H. Ernő jelentését később meghamisították, amiben főnökei is közreműködhettek. A KBH akkori főigazgatója a jó szocialista kapcsolatokkal rendelkező Kovacsics Ferenc volt, helyettese pedig az a Hamar Ferenc, aki most a Gyurcsány-pártnál tanácsadó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyilvános a miniszterelnök vagyonnyilatkozata is

Nyilvános a miniszterelnök vagyonnyilatkozata is

Orbán Viktornak nincs nagy értékű ingósága, de tartozása sem - derült ki vagyonnyilatkozatából. Kövér László házelnöknek egyáltalán nincs tulajdonában ingatlan. Novák Katalin, államfőnek pedig 41 millió forint megtakarítása van, de a vagyoni helyzete nem változott.
Megcsappant Gyurcsány Ferenc pénze

Megcsappant Gyurcsány Ferenc pénze

Köddé vált Gyurcsány Ferenc vagyonának egy része, Hadházy Ákos Bécsben vásárolt ingatlant, de titkolja az állatklinikája bevételeit - ez derült ki az országgyűlési képviselők 2022-es bevallásaiból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!