2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Vadai tanácsadója is gyanúba keveredett

Vadai Ágnes tanácsadója az az egykori vezérőrnagy, aki a romagyilkosságok egyik elkövetőjéről készült jelentés meghamisítása idején a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) főigazgató-helyettese volt.

A Demokratikus Koalíció, illetve Vadai Ágnes tanácsadójaként tevékenykedik jelenleg az a nyugállományú vezérőrnagy, aki a romagyilkosságok egyik résztvevőjéről készült jelentés meghamisítása idején a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgató-helyettese volt – értesült a Magyar Nemzet. A lap beszámolója szerint a közokirat-hamisítás gyanúja azért állhat meg a romagyilkosságok ügyében, mert a negyedrendű vádlott tartótisztje, H. Ernő jelentését később meghamisították, amiben főnökei is közreműködhettek. A KBH akkori főigazgatója a jó szocialista kapcsolatokkal rendelkező Kovacsics Ferenc volt, helyettese pedig az a Hamar Ferenc, aki most a Gyurcsány-pártnál tanácsadó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!