2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

V. Naszályi Márta sokmilliós jutalmakkal ajándékozta meg a hozzá közel álló munkatársait + videó

Budapest I. kerületének polgármestere ráadásul még mindig titkolózik is ezzel kapcsolatban, pedig már bírósági döntés is kötelezi arra, hogy az adatokat ki-adja - állítja a kerület egyik fideszes önkormányzati képviselője.

  • V. Naszályi Márta sokmilliós jutalmakkal ajándékozta meg a hozzá közel álló munkatársait + videó

Az I. kerületi Fidesz-KDNP képviselői a napokban értesültek arról, hogy V. Naszályi Márta titokban sokmilliós jutalmakkal ajándékozta meg a hozzá közel álló munkatársait. Kiss Imre titkárságvezető például 3,5 millió forintos jutalomban részesült.

De a Fidesz képviselőivel gyakran minősíthetetlen hangnemben beszélő kerületi jegyzővel is bőkezű volt a polgármester. Pintér Erzsébet, V. Naszályi Márta negyedik (!) jegyzője már a próbaideje alatt jutalomban részesült, év végén pedig további kéthavi fizetést kapott az 1,8 milliós fizetésén felül! - olvasható az I. kerületi Fidesz közösségi oldalán közzétett legújabb bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!