2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

V. László megszorult, eladta pár klubját

Több szórakozóhelyét is eladta az előzetesben lévő V. László. A Blikk szerint a rendőri korrupciós ügyben gyanúsított vállalkozó anyagi kényszer miatt adott túl néhány klubján.

Az ügyben a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése után idén februárban indult nyomozás vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettének gyanújával. Összesen hat embert gyanúsítottak meg, közülük négyen vezető beosztású rendőrtisztek. A nyomozóhatóság gyanúja szerint a főrendőrök védelmi pénz ellenében biztosították, hogy a V. László érdekeltségébe tartozó szórakozóhelyeken ne legyen razzia.

A Magyar Nemzet korábban beszámolt arról, hogy újabb gyanúsítottal bővült a rendőrségi vesztegetési botrány. Az ügyészség szerint az ügy hatodik terheltje, az éjszakai mulatóiról elhíresült V. László munkatársa is tagja volt a vállalkozó vezette bűnszervezetnek.

A rendőrségi korrupciós botrányban bűnszervezet vezetésével gyanúsított V. László négy érdekeltségét foglalta le augusztus végén az ügyben eljáró Központi Nyomozó Főügyészség. A lap arról is beszámolt, hogy a V. László-ügyben több rendőrt is kizáratna a nyomozásból az egyik, bűnszervezetben való elkövetéssel gyanúsított egykori főrendőr, Kalmár Tamás védője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!