2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

USA 2020: Interjú Christopher Ruddy-val

Hétfői adásunk rendhagyó volt. Egy exkluzív interjúval készültünk. A HírTV amerikai partnercsatornájának, a Newsmaxnek a vezérigazgatója, Christopher Ruddy volt a műsor vendége. A Newsmax az egyik legsikeresebb amerikai konzervatív televízió és internetes újság. Tulajdonosa Christopher Ruddy, amellett, hogy egy elismert politikai újságíró, nagyon jó barátja Donald Trump amerikai elnöknek. Egy nappal a választás előtt őszintén beszélt az elnökhöz fűződő barátságáról, a választási esélyekről és az amerikai médiaviszonyokról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!