2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Ünnepi ételeket kapnak a baranyai mentősök

Karácsonyi és újévi ételeket kapnak a Baranyában szolgálatot teljesítő mentősök az ünnepek alatt. Az akciót a megyei önkormányzat a „Baranya Segít”akció keretében szervezi.

  • Ünnepi ételeket kapnak a baranyai mentősök

 A Baranya segít akció tavasszal az első hullám idején indult. Akkor többek között az egyetem intenzív terápiás dolgozói és a polgárőrök kaptak élelmiszereket, kávét, vitaminokat.

December 24-én 25-én és 26-án, valamint szilveszterkor és újév első napján ebédet kap minden szolgálatban lévő mentős. A 325 adag ételt a Pécsett kettő, valamint a megye további 9 településén található mentőállomás dolgozói megkapják

A menüt egy a szociális idősellátásban hosszú évek óta dolgozó helyi vállalkozás készíti.

A menü természetesen főleg karácsonyi és újévi ételeket – többek között halászlét,töltött káposztát, sült malacot és lencsefőzeléket tartalmaz.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön belföldi vagy külföldi nyaralást tervez ezen a nyáron?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!